Translation of 'Tjera S'ka' by Adelina Berisha from Albanian to English. I tried to guess the meaning on some places, as some words seem to be Kosovar dialect, so suggestions are more than welcome. "Tjera ska" nga Adelina Berisha (Shiko Videon) Ka ardhur me nje supervideo nga 'Imagine" kenga me e re nga kengetarja Adelina Berisha. Jo vetem kenga eshte e bukur, por edhe Adelina duket mjaft seksi dhe ka disa skena te nxehta me modelin ne video. Adelina Berisha - Tjera S'ka. Artist: Adelina Berisha; Translations: English; Advertisements. Albanian. Tjera S'ka Ka do që shkon ti baby. S'gjen askund si afër meje. Çka kom unë,vetë gjeje. E di nuk sheh si unë njejtë. Se asnjo jo jo ska ska ska. Çka mfesh mu asnjo nuk i ka. E di që folin blla blla blla.

Adelina berisha tjera ska

PREMIER: Adelina Berisha - Tjera Ska (Official Video). You can listen online and download free mp3 Adelina Berisha. All songs of Adelina Berisha on dukaguru.com adelina berishatjera ska · adelina. Listen to Tjera Ska from adelina berisha's Perjetesi Valle for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Stream Adelina Berisha - Tjera S'ka by nerimancela from desktop or your mobile device. Translation of 'Tjera S'ka' by Adelina Berisha from Albanian to English. Latest and most popular Youtube videos for Adelina Berisha, including interviews , music videos, advertisements, trailers and film clips. PREMIER: Adelina Berisha - Tjera Ska (Official Video). You can listen online and download free mp3 Adelina Berisha. All songs of Adelina Berisha on dukaguru.com adelina berishatjera ska · adelina. Listen to Tjera Ska from adelina berisha's Perjetesi Valle for free, and see the artwork, lyrics and similar artists. Related searches for 'Adelina Berisha Tjera Ska'. ✵ lucky diamond rich before Adelina Berisha - Tjera s'ka - Shiko Videon Ketu - MUZIKA Adelina Berisha. Music video and the lyrics of the song Tjera S'ka by Adelina Berisha/5(). Adelina Berisha - Tjera Ska Tabs & Lyrics: Ka do që shkon ti baby S'gjen askund si afër meje Çka kom unë, vetë gjeje E di nuk sheh si unë njejtë Se asnjo jo jo ska ska ska Çka mfesh mu asnjo nuk i ka E di që folin blla blla blla Une prapë e boj temën la la la la Mundohen lej lej lej Ti mendjen prap te unë e ke Le t'folin lej lej lej. Adelina Berisha - Tjera S'ka. Artist: Adelina Berisha; Translations: English; Advertisements. Albanian. Tjera S'ka Ka do që shkon ti baby. S'gjen askund si afër meje. Çka kom unë,vetë gjeje. E di nuk sheh si unë njejtë. Se asnjo jo jo ska ska ska. Çka mfesh mu asnjo nuk i ka. E di që folin blla blla blla. Teksti dhe videoklipi i kenges Tjera S'ka nga Adelina Berisha. Vizitoni portalin TeksteShqip per me shume tekste dhe klipe shqiptare/5(). Translation of 'Tjera S'ka' by Adelina Berisha from Albanian to English. I tried to guess the meaning on some places, as some words seem to be Kosovar dialect, so suggestions are more than welcome. "Tjera ska" nga Adelina Berisha (Shiko Videon) Ka ardhur me nje supervideo nga 'Imagine" kenga me e re nga kengetarja Adelina Berisha. Jo vetem kenga eshte e bukur, por edhe Adelina duket mjaft seksi dhe ka disa skena te nxehta me modelin ne video.

Watch Now Adelina Berisha Tjera Ska

Adelina Berisha - Bonita (Official Video 4K), time: 3:40
Tags: Serial visual studio 2012 ultimate , , Uth nana mere dard wanda dailymotion er , , Toshiba e studio drivers . Adelina Berisha - Tjera S'ka. Artist: Adelina Berisha; Translations: English; Advertisements. Albanian. Tjera S'ka Ka do që shkon ti baby. S'gjen askund si afër meje. Çka kom unë,vetë gjeje. E di nuk sheh si unë njejtë. Se asnjo jo jo ska ska ska. Çka mfesh mu asnjo nuk i ka. E di që folin blla blla blla. Translation of 'Tjera S'ka' by Adelina Berisha from Albanian to English. I tried to guess the meaning on some places, as some words seem to be Kosovar dialect, so suggestions are more than welcome. Teksti dhe videoklipi i kenges Tjera S'ka nga Adelina Berisha. Vizitoni portalin TeksteShqip per me shume tekste dhe klipe shqiptare/5().

9 Replies to “Adelina berisha tjera ska”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *